Neoromantičarski i uzbudljivo | kulturpunkt

Najave Predstava

<

Neoromantičarski i uzbudljivo

Predstava Botanike, Martine Granić i Ane Mrak, suočavanje je s kulturom današnjice kao evolucijskog dostignuća kojeg je suvišno zaobilaziti.

12.12.2015 - 13.12.2015 , Zagreb - Zagrebački plesni centar
  • A
  • +
  • -

U subotu, 12. prosinca s početkom u 20 sati, u Zagrebačkom plesnom centru održat će se premijera predstave Botanike, Martine Granić i Ane Mrak. Reprizna izvedba slijedi u nedjelju 13. prosinca u isto vrijeme.

"Botanike gledamo kao prostore, vile, nimfe, snove, bajke, šume, vrtove… Ulaskom u njihov svijet i dalje smo suočeni s artefaktima sadašnjosti na neo-romantičarski i uzbudljiv način. Ovaj projekt nije kritika kasnog kapitalizma, već suočavanje s kulturom današnjice kao evolucijskog dostignuća kojeg je suvišno zaobilaziti. Botanički vrtovi aka Botanike također su parafraza simultanog očuvanja različitih plesnih formi sugerirajući namjerno iskorištavanje potencijala tekovina kazališne, plesne, digitalne i pop kulture", piše u najavi predstave.

Izvođačice su Matea Bilosnić, Dina Ekštajn, Martina Granić, Andreja Jandrić, Ana Mrak, Martina Tomić, Ana Vnučec i Mia Zalukar

Ulaznice je moguće rezervirati do 11. prosinca putem elektroničke pošte, a blagajna će na dan izvedbi raditi od 19 sati.

Detaljnije informacije pronađite na web adresi.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 09.12.2015