Nepokoreni F-Alter | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Nepokoreni F-Alter

Karlovačke Udruga mladih Poluga i Domaći – udruga za kreativni razvoj zajednički pripremaju događanje na Maloj Sceni Hrvatskoga doma.

02.11.2013 , Karlovac - Hrvatski dom
  • A
  • +
  • -

U subotu, 2. studenog, na Maloj Sceni Hrvatskoga doma nastupit će imena domaće nezavisne glazbene scene: Duskburn iz Zagreba, Drone Hunter iz Varaždina, a njima će se pridružiti i karlovački Still Life i Lizards Exist.

Organizacijom ovog koncerta želi se promovirati domaća nezavisna glazbena scena s ciljem buđenja alternativne glazbene scene u Karlovcu, aktivno uključivanje mladih u organiziranje programa urbane i nezavisne kulture, te ukazati na potrebu korištenja starog/novog klubskog prostora u gradu.

Ulaz je besplatan, a vrata se otvaraju već od 21 sat.

Program se provodi u okviru projekata F-Alter Addendum, Nepokoreni grad na putu 2013. i Demokracija za 5+.

F-Alter (Fali alternative) sekcija je Udruge mladih Poluga, a predstavlja program alternativne rock glazbe i ulične umjetnosti s primarnim ciljem buđenja alternativne glazbene scene u Karlovcu. Kroz projekt se želi mobilizirati mlade na sudjelovanje u projektima nezavisne kulture, promovirati nove oblike glazbene, vizualne i street umjetnosti te popularizirati nove medije kao sredstvo za izražavanje ideja i kreativnosti.

S obzirom na ponovno puštanje u rad Male scene, ovogodišnji partnerski program Nepokoreni F-alter Poluge i Domaćih – udruge za kreativni razvoj zamišljen je kao dodatak na protekle projektne aktivnosti kako bi se ukazalo na mogućnosti i potrebu oživljavanja novoobnovljene dvorane i privuklo mlade za daljnje aktivnosti u tom prostoru.


Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 28.10.2013