Nepokoreni u Vukovaru | kulturpunkt

Najave Party

<

Nepokoreni u Vukovaru

Ovogodišnja turneja Nepokoreni grad na putu 2013. započinje u Vukovaru programom elektroničke glazbe Tehnokracija.

17.05.2013 , Vukovar - Radnički dom
  • A
  • +
  • -

U vukovarskom Radničkom domu u petak, 17. svibnja, nastupit će Hagee (Acceleration, Zagreb) i Dots (LED, Karlovac) te YichGa (Subground Resistance, Osijek) i Kula (Dirty Beatz, VuBass, Vukovar). Ulaz je besplatan, a vrata se otvaraju već od 21 sat.

Program zajednički organiziraju Domaći – udruga za kreativni razvoj iz Karlovca i VUKA – Vukovarska udruga kulturnog aktivizma.

Nepokoreni grad na putu segment je festivala nezavisne kulture Nepokoreni grad i od 2007. godine realizira se kroz platformu Clubture. Namjera je bila dio programa koji se odvijaju ili su se odvijali u Karlovcu odvesti u druge gradove u regiji i zajedno s lokalnim izvođačima, organizatorima i publikom pripremiti program i ostvariti dugoročnu suradnju. Do sad su se programi odvijali u Dubrovniku, Križevcima, Puli, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, a ove godine obići će Zadar i Vukovar.

Ovogodišnji program Nepokoreni grad na putu uključuje tri segmeta festivala, plesni performans Kuhinja za 5 performing skupine KAMP u Puli, Zadru i Rijeci, programe elektroničke glazbe pod nazivom Tehnokracija (Vukovar, Rijeka i Karlovac), te koncerte hardcore punk bendova Samo ljuto koji će uz Karlovac nastupiti u Rijeci i Puli.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 13.05.2013