Nezaustavljiva kreativna energija | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Nezaustavljiva kreativna energija

U sklopu Revije malih književnosti i glazbenog programa Škrabica, pjevač i gitarist Ivan Grobenski održat će akustični koncert.

15.12.2016 , Zagreb - Booksa
  • A
  • +
  • -

U četvrtak, 15. prosinca, u 21 sat u klubu Booksa, u sklopu Revije malih književnosti i glazbenog programa Škrabica, pjevač i gitarist Ivan Grobenski održat će akustični koncert. 

Ivan Grobenski je aktivan na glazbenoj sceni već puno desetljeće. Od sjajnog pop punk benda Suho Grlo Nos, preko indie rock komba Lolita sve do samostalnog elektroničkog projekta Bubblegum i art-core kolektiva Moskau, njegovo glazbeno stvaralaštvo odlikuju nezaustavljiva kreativna energija i upečatljiv autorski pristup. U četvrtak se pruža jedinstvena prilika vidjeti i čuti Ivana Grobenskog u rudimentarnoj, potpuno akustičnoj situaciji, uz podršku ničeg više osim stare akustične gitare. 

Koncert će se održati nakon nastupa književnika iz Beneluxa koji će se predstaviti hrvatskoj publici u 19 sati u sklopu Revije malih književnosti.

U programu Škrabica, Booksa jednom mjesečno održava akustični koncert mladih glazbenika. Upad je besplatan, no tijekom koncerta skupljaju se dobrovoljni prilozi u 'škrabicu' koji u potpunosti odlaze glazbenicima koji nastupaju. Voditelj Škrabice je Andrija Škare

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 14.12.2016