Nogomet i blisko-istočna hrana | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Nogomet i blisko-istočna hrana

U sklopu kampanje Zagreb - otvoreni grad? platforma Upgrade poziva na utakmicu NK Zagreba 041 i NK Omladinca, nakon čega slijedi druženje uz hranu Okusa doma.

23.04.2016 , Zagreb - stadion Dugave

FOTO: Zagreb 041 / Facebook

U subotu, 23. travnja u 16.30 sati utakmica je NK zagreba 041 i NK Omladinca, u sklopu Treće zagrebačke nogometne lige, na stadionu u Dugavama, a nakon utakmice slijedi druženje uz blisko-istočnu hranu Okusa doma.

Na nogomet, hranu i piće te najvažnije - druženje, pozivaju Okus doma, NK Zagreb 041 i platforma Upgrade u sklopu kampanje Zagreb - Otvoreni grad?, koja se zalaže za otvaranje društvenog interkulturalnog centra. Druženje u Dugavama uz navijače i gurmane iz Sirije, Senegala, Etiopije, Afganistana, Pakistana i Hrvatske jamac je dobre zabave... 

NK Zagreb 041 osnovan je početkom 2014. godine kad dio Bijelih anđela, razočaranih u stanje u svom nogometnom klubu, u netransparentno natjecanje Prve hrvatske nogometne lige te u opće stanje u hrvatskom nogometu dobiva ideju za pokretanje novoga nogometnog kluba. Klub je organiziran direktnodemokratski, što znači da svaki član i članica učestvuju u njegovom vođenju, te zauzima jasan stav protiv svih vrsta diskriminacije s porukom povratka nogometu kao sportu solidarnosti, zdravog nadmetanja i uvažavanja protivnika.

Više o događaju potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 21.04.2016