NONO Art Fiera | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

NONO Art Fiera

Udruga Prostor urbane kulture poziva likovne umjetnike svih generacija da se prijave na natječaj za izlaganje na festivalu u Fažani.

ROK: 14.08.2019

Udruga Prostor urbane kulture poziva likovne umjetnike svih generacija da se prijave s radovima na natječaj za izlaganje u okviru prvog festivala NONO Art Fiera u Fažani. 

NONO Art Fiera je jednodnevni festival koji će ove godine doživjeti svoje prvo izdanje u Fažani, točnije u dvorištu fažanske Kasarne. Ideja festivala nastala je iz potrebe za događajem koji povezuje i podržava lokalne autore, pruža im mogućnost prezentiranja i dobivanja javnog priznanja. Osim što nastojimo potaknuti razvoj scene koja podržava domaću umjetničku produkciju, ovim događajem nastojimo obogatiti i kulturnu ponudu naše zajednice.

Pravo na sudjelovanje na NONO Art festivalu imaju likovni umjetnici svih starostnih skupina iz Hrvatske koji djeluju na području Istarske županije. Moguće je prijaviti do pet radova iz područja slikarstva, skulpture, grafike i/ili ilustracije nastalih nakon svibnja 2016. Prijave radova za izlaganje su besplatne.

Odabrani radovi biti će izloženi na otvorenom javnom prostoru u dvorištu prostora udruge. Među izlagačima biti će odabran i dobitnik otkupne nagrade. Izlagače i dobitnika otkupne nagrade birati će stručni žiri kojeg čine Mladen Lucić (kustos/muzejski savjetnik za MSUI) uz dva člana udruge.

Među izlagačima biti će odabran i dobitnik otkupne nagrade u iznosu od 2 000 kuna.

Prijave traju do 14. kolovoza 2019. u 23.59 sati.

Više informacija potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 22.07.2019