Nova kantautorska lica | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Nova kantautorska lica

U sklopu Začarane Močvare održava se kantautorska večer na kojoj nastupaju Sir Croissant iz Banja Luke, Lea Šprajc, Nina Bajsić i Coolio Jack iz Zagreba te Ichabod iz Karlovca.

25.10.2018 , Zagreb - Močvara

Nina Bajsić

U četvrtak, 25. listopada u sklopu Začarane Močvare održava se kantautorska večer tijekom koje će nastupiti pet izvođačica i izvođača: Sir Croissant iz Banja Luke, Lea Šprajc, Nina Bajsić i Coolio Jack iz Zagreba te Ichabod iz Karlovca.

Sir Croissant je kantautorski projekt Igora Božanića iz Banjaluke. U njegovim se pjesmama može osjetiti utjecaj raznih žanrova, od art popa do sevdaha. Do sad je samostalno objavio dva EP-a, Let Me Sleep i If I Was a Fish I Would Cry.

Lea Šprajc dolazi iz Čakovca i studentica je Kroatistike i Etnologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Svira gitaru i klavir, a njen je rad snažno obilježen međimurskom tradicijskom glazbom.

Ichabod nedavno je stupio na kantuatorsku scenu - festivalski debi ostvario je u lipnju ove godine, a singlove We Could've Had a Better Time i Never Alone objavio je u svibnju. Njegovi aranžmani inspirirani su popom 60-ih godina.

Nina Bajsić živi, radi i studira dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Uz kazalište i književnost bavi se glazbom: svira violinu, gitaru, pjeva i piše pjesme. Svoje pjesme, oslonjene na indie-folk i country, izvodi na engleskom jeziku.

Coolio Jack je kantautor s Krka s trenutnim prebivalištem u Zagrebu. Pjesme piše na engleskom jeziku, ali planira i album na hrvatskom, a žanrovski je smješten na razmeđu folk pop i rock zvuka.

Začarana Močvara projekt je pod umjetničkim vodstvom kantautorice Nine Romić.

Vrata kluba otvaraju se u 21 sat, početak programa predviđen je za 21:30, a ulaz se naplaćuje po cijeni od 30 kuna.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 19.10.2018