Nova područja međusektorske suradnje | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Nova područja međusektorske suradnje

Kako unaprijediti udruženo i solidarno djelovanje za razvoj zajednice? Saznajte na tribini u organizaciji GOOD Inicijative i Platforme 53.

27.02.2017 , Petrinja - Hrvatski dom

Tribina Zajedno za zajednicu u organizaciji GOOD Inicijative i Platforme 53 održat će se 27. veljače s početkom u 14.30 sati u Hrvatskom domu u Petrinji.

"Tribina će biti prilika da prodiskutiramo o potencijalu i mogućnostima solidarnog djelovanja u zajednici u području društvenog razvoja. Između Svjetskog dana socijalne pravde (20. veljače) i Svjetskog dana nulte diskriminacije (1. ožujka) želimo okupiti mlade, akademsku zajednicu, civilno društvo, lokalnu samoupravu, škole, knjižnice i druge ustanove iz zajednice kako bismo porazgovarali o mogućnostima i važnosti međusobne suradnje za dobrobit svih ljudi u zajednici i uspješnije rješavanje društvenih problema s kojima se susrećemo. Tribina će biti i prilika da jedni drugima izrazimo međusobna očekivanja i otvorima nova područja međusektorske suradnje", stoji u najavi tribine.

Na tribini će sudjelovati Berto Šalaj s Fakulteta političkih znanosti, predstavnik/ca grada ili županije, Aleksandra Milkovid iz Udruge osoba s invaliditetom SMŽ kao predstavnica Platforme 53 - Zajedno rastemo jači te Martina Horvat iz GOOD inicijative.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 15.02.2017