Nove ideje u starim prostorima | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Nove ideje u starim prostorima

Udruga KA-MATRIX poziva sve zainteresirane građane koji su navršili 55 godina pa nadalje za prijavu na zadnju aktivnost u okviru projekta – "Šetnje Zvijezdom".

ROK: 30.08.2019

Nakon lipanjske uspješne izvedbe mjuzikla i igrokaza u sklopu projekta "Nove ideje u starim prostorima – socijalno uključivanje kroz kulturu i umjetnost", udruga KA-MATRIX poziva sve zainteresirane građane koji su navršili 55 godina pa nadalje za prijavu na zadnju aktivnost u okviru projekta – "Šetnje Zvijezdom".

Prvo druženje započinje već početkom rujna dok će se aktivnost odvijati kroz tri mjeseca u kojima će sudionici sudjelovati u istraživanju povijesnih činjenica kroz razne metode i uz stručno vodstvo. Konačnu šetnju prezentirati će javnosti u studenome na odabranim lokalitetima unutar Zvijezde. Kako bi svoj zadatak što bolje ispunili, organizirati će se i studijsko putovanje na Secret Zagreb, a sve aktivnosti unutar projekta su besplatne. Dosadašnja iskustva sudionika kroz provedbu prvog amaterskog mjuzikla u Karlovcu i zanimljivog igrokaza "Turci na Dubovcu – kulinarski pohod", više je nego pozitivna, pa svakako možemo reći kako će i ova zadnja projektna aktivnost imati mnogo zanimljivosti, druženja, zabave i učenja.

Broj mjesta je ograničen na 10 sudionika, pa se mole svi zainteresirani da se prijave do 30. kolovoza 2019. godine putem e-maila ili na broj 095/444 6880.

Cilj ovog projekta je povećati socijalnu uključenost osoba starijih od 54 godine kroz kulturno umjetničke sadržaje te poboljšati zdravlje i dobrobit osoba starijih od 54 godine kroz sudjelovanje u umjetničkim praksama koje se bave zajednicom.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 28.08.2019