Novi horizonti | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Novi horizonti

Prostor Plus poziva mlade plesne umjetnike/ce koji djeluju u području suvremenog plesa da se prijave na natječaj za predstavljanje prvih autorskih radova.

ROK: 08.09.2017

Prostor Plus poziva mlade plesne umjetnike/ce koji djeluju u području suvremenog plesa da se, bez obzira na prethodno iskustvo i formalnu naobrazbu, prijave na natječaj za predstavljanje prvih autorskih radova Novi horizonti u sklopu drugog izdanja festivala Periskop – festivala suvremenog plesa i pokreta koji će se održati od 6. do 15. listopada u Rijeci.

Festival suvremenog plesa i pokreta - Periskop je manifestacija koja okuplja umjetnike iz Hrvatske i inozemstva u organizaciji Udruge Prostor Plus. Novi horizonti u skladu s ciljem decentralizacije i jačanja umjetničkih, izvedbenih i edukacijskih potencijala suvremenog plesa u širem hrvatskom društvenom kontekstu, nastoji pružiti podršku mladim autorima/cama u radu i predstavljanju svojih prvih autorskih djela.  

Prijaviti se mogu umjetnice/i s područja Hrvatske s gotovim radovima/koreografskim djelima ili radovima u nastajanju. Mladi plesni umjetnici/ce natječajem dobivaju priliku da prouče specifične koreografske prakse, iskoriste smjernice za propitivanje, razvoj vlastitih ideja i načina rada te da svoj rad javno prezentiraju.

Prijave se zaprimaju do petka, 8. rujna, a sve detalje potražite ovdje.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 01.08.2017