Novi medij na civilnoj sceni | kulturpunkt

Vijesti Arhitektura i urbanizam

<

Novi medij na civilnoj sceni

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva pokrenula je portal Civilnodruštvo.hr.

  • A
  • +
  • -
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva podržala je stvaranje multimedijalne platforme kojoj je cilj biti medij za informiranje javnosti o aktivnostima organizacija civilnoga  društva  u  Republici  Hrvatskoj,  a  koja  je  od  danas  aktivna  na  adresi www.civilnodrustvo.hr.

"Vjerujemo da ćete u ovoj  inicijativi Nacionalne zaklade prepoznati i vlastite interese te da ćete pratiti  portal www.civilnodrustvo.hr kao izvor  informacija o građanskom aktivizmu i  vrijednostima zalaganja za opće dobro te Vas pozivamo da preuzimate i  objavljujete informacije objavljene na ovom novom multimedijalnom portalu", stoji u priopćenju Zaklade.

Uz informacije o radu organizacija civilnoga društva, portal www.civilnodrustvo.hr založit će se i za objavu informacija i medija kao promicatelja vrijednosti zalaganja za opće dobro.

Time će nastojanja organizacija civilnoga društva i svih drugih dionika u društvu, pokrenuta s ciljem djelovanja za opće dobro, kroz portal  naći svoj put i imati odjeka u najširoj javnosti te na taj način podržati pozitivne društvene promjene. 

Redakciju portala, prenosi H-alter, sačinjavaju Dario Topić, Zorica Branković, Nikolina Gerek i Saša Celinščak.  
Izvor: NZZCD

 

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 26.10.2011