O budućnosti domaće glazbe | kulturpunkt

Najave Događanje

<

O budućnosti domaće glazbe

U sklopu petog Impulse Festivala održava se prezentacijska radionica projekta Vibrabox koji promovira domaću i regionalnu nezavisnu glazbenu produkciju.

18.10.2018 , Rijeka - Dnevni boravak

U četvrtak, 18. listopada, u sklopu 5. izdanja Impulse Festivala, u Book caffeu Dnevni boravak u Rijeci s početkom u 19 sati održava se prezentacijska radionica Vibrabox. Riječ je o platformi za promociju hrvatske i regionalne glazbe koje nema u medijima, dok Vibrabox.click aplikacija kao njezin produžetak omogućuje i povratnu reakciju slušatelja.

Vibrabox je neprofitni projekt udruge ViBRa, čiji će voditelji Valent Samardžija i Tin Đudajek održati prezentacijsku radionicu na kojoj će predstaviti cjelokupno bogatstvo domaće glazbene scene, raspravljati o budućnosti domaće glazbe te predstaviti novitet projekta Vibrabox s kojim će slušatelji moći direktno utjecati na izbor glazbe koju slušaju u Dnevnom boravku.

Ovogodišnje jubilarno izdanje festivala zaljubljenicima u glazbu donosi i sajam ploča koji se održava 27. listopada od 10 do 17 sati u OKC-u Palach.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 11.09.2018