O kriterijima dodjele gradskih prostora | kulturpunkt

Vijesti Civilno društvo

<

O kriterijima dodjele gradskih prostora

Cilj okruglog stola koji će biti održan u okviru Dana udruga jest raspraviti kriterije dodjele državnih i gradskih prostora udrugama. 

  • A
  • +
  • -

U sklopu ovogodišnjih Dana udruga, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, 17. lipnja organizira okrugli stol Kriteriji za dodjelu državnih i gradskih prostora na korištenje udrugama. Kako je najavljeno, cilj ovog okruglog stola je raspraviti kriterije dodjele državnih i gradskih prostora udrugama, kako bi se potaknuli programi i projekti od interesa za opće dobro te dijalog o ovom pitanju sa zainteresiranom javnošću. 

U radu okruglog stola očekuje se sudjelovanje predstavnika grada Zagreba, Agencije za upravljanje državnom imovinom, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, te udruga i ostalih organizacija civilnog društva koje koriste državne ili gradske prostore za provođenje projekata i programa od interesa za opće dobro. Okrugli stol koja će u započeti u 14 i 30 sati u dvorani Tribine Grada Zagreba nabrojat će se primjeri uspješnog javno-civilnog partnerstva u korištenju gradskih i državnih prostora te se razgovarati o mogućnostima poboljšanja kriterija za dodjelu gradskih i državnih prostora na korištenje udrugama. Zainteresirani su zamoljeni najkasnije do 10. lipnja prijaviti svoj dolazak. Više informacija o programu i prijavnicu za sudjelovanje možete dobiti ovdje

Izvor: Ured za udruge

Objavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 07.06.2012

VEZANE VIJESTI

Posjetite ovogodišnje Dane udruga

Po prvi puta u sklopu Dana udruga bit će organiziran i Dan otvorenih vrata na kojima će udruge zainteresiranim približiti svoje programe i projekte.&

Dani udruga 2012

Po prvi puta u sklopu Dana udruga bit će organiziran i Dan otvorenih vrata na kojima će udruge zainteresiranim približiti svoje programe i projekte.