O radu i predivnim pogreškama | kulturpunkt

Najave Razgovor

<

O radu i predivnim pogreškama

Razgovor s članovima Kreativnog kolektiva Kombinat ponajprije će biti posvećen njihovim projektima i neposrednom iskustvu rada na njima.

16.03.2018 , Zagreb - Galerija HDD
  • A
  • +
  • -

U petak, 16. ožujka u 19 sati u HDD galeriji održat će se [d]razgovor s članovima Kreativnog kolektiva Kombinat, povodom njihove aktualne izložbe Kratka povijest stranputica.

Razgovor je ujedno i posljednja prilika za pogledati izložbu, trajanje koje je produljeno do tog datuma, ali i za upoznati uživo ljude koji stoje iza brojnih projekata koje je Kombinat realizirao u protekle četiri godine.

Dok izložba predstavlja odabrane projekte Kombinata kroz optiku pogrešaka i stranputica kao sastavnog dijela kreativnog procesa, razgovor će ponajprije biti posvećen projektima i neposrednom iskustvu rada na njima.

Članovi Kombinata će komentirati i svoj manifest, pa će posjetitelji moći saznati i zašto su Kombinatovci "čudovišta", zašto ne vjeruju u priče o povijesti, kakve su sve predivne pogreške stvorili, na koji način smatraju da ulaze "u našu stvarnost" te što su o njoj pronašli.

Razgovor moderira Marko Golub.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 12.03.2018