Obrazovanje i permakultura | kulturpunkt

Najave Razgovor

<

Obrazovanje i permakultura

Prvi ovogodišnji Cruising sa Srđanom Sandićem predstavlja pjesnika i odgajatelja Bojana Radašinovića i njegovu Knjigu za djecu.

30.01.2018 , Zagreb - net.kulturni klub mama
  • A
  • +
  • -

U utorak, 30. siječnja u 19 sati prvi ovogodišnji Cruising sa Srđanom Sandićem u Mamu dovodi pjesnika i odgajatelja Bojana Radašinovića. Predstavlja se njegova Knjigu za djecu, a uz Bojana, o knjizi govori i dizajner ovog više nego intrigantnog djela, Siniša Berstovšek.

Bojan Radašinović rođen je u Zagrebu 1975. Završio je Učiteljsku akademiju, petnaest godina radi kao odgojitelj i četrnaest kao mentor informatike u Centru za poticanje darovitosti.

Pjesme, priče i eseje objavljivao je u Zarezu, Vijencu, Quorumu, Poeziji, Knjigomatu, Večernjem listu, Karlovačkom tjedniku, Albumu, Trećem programu Radio Zagreba. Pjesme je čitao uživo na nekoliko radio-stanica. Objavljivao je i na internet portalu Knjigomat i Poetry international. Poezija mu je prevedena na engleski, njemački, portugalski i slovenski. 

Najnoviju knjigu pod nazivom Knjiga za djecu objavio je u vlastitoj nakladi 2017. To je jedina knjiga na "ovim prostorima" koja povezuje odgoj i obrazovanje s permakulturom. 

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 26.01.2018