Očevidnik kazališta | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Očevidnik kazališta

Tema je javne tribine u organizaciji Mreže izvedbenih umjetnosti primjena i nedostaci očevidnika kazališta u izvaninstitucionalnom kazališnom sustavu.

11.09.2013 , Split - MKC Split
  • A
  • +
  • -

Tribina Očevidnik kazališta - primjena i nedostaci u izvaninstitucionalnom kazališnom sustavu bit će održana 11. rujna u amfiteatru MKC-a Split, Dom mladih, u 17 sati.

Suradnička platforma Mreža izvedbenih umjetnosti nastala je na višegodišnjoj multilateralnoj suradnji Perforacija s pojedinim organizacijama iz Splita, Dubrovnika i Zagreba i omogućena je kroz financijsku potporu Zaklade Kultura nova u 2013. godini. 

Mreža izvedbenih umjetnosti aktivno se bavi propitivanjem održivosti u praksi Očevidnika kazališta kao uvjeta sufinanciranja produkcija novih predstava od Ministarstva kulture, čime se iz mogućnosti financiranja automatski isključuju brojne organizacije aktivne na polju nezavisne kulture. 

Partnere Mreže izvedbenih umjetnosti čine Domino kroz festival Perforacije, Drugo more, Kulturban, Moja zemlja Štaglinec, Art radionica Lazareti, Studio Artless, Centar za mirovne studije, Centar za pokret, Zadar snova.

Tribina će biti održana u sklopu festivala Perforacije u Splitu.


Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 09.09.2013