Od anarhizma do anksioznosti | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Od anarhizma do anksioznosti

U sklopu kampanje Svi za Baraku čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za opremanje legendarnog kutinskog kluba nastupaju američki bendovi Days N Daze i We The Heathens.

22.07.2018 , Kutina - Gradski bazen

FOTO: KCM - Kulturni centar mladih / Facebook

  • A
  • +
  • -

U tijeku je kampanja Svi za Baraku čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za opremanje legendarnog kutinskog kluba Baraka. U sklopu kampanje organiziran je folk punk koncert na kojem nastupaju američki bendovi Days N Daze i We The Heathens. Koncert se održava 22. srpnja na gradskom bazenu u Kutini.

Nakon dvije godine, američka folk punk grupa Days N Daze vraća se u Hrvatsku. Ovaj DIY bend dolazi iz Teksasa te samostalno proizvodi i promiče svoju glazbu koju nazivaju "H-Town Thrashgrass". U pjesmama se provlače teme od anarhizma do anksioznosti, alkoholizma i zabava stvarajući mix na koji teško ostajemo ravnodušni. Nakon deset godina postojanja, iza sebe imaju sedam studijskih albuma, no najpoznatije izdanje je njihov šesti album Rogue Taxidermy. 

Ovo im je druga europska turneja, a s njima dolaze i We The Heathens kojima će ovo biti prvi nastup pred hrvatskom publikom. Tročlani folk punk bend iz Wisconsina, sastavljen je od članova benda Atrocity Solution. Bend je do sada snimio četiri studijska albuma koja spajaju njihove glazbene afinitete, tj. DIY folk punk sa crustom i naravno folk akustiku. 

Karte možete kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu, Hoodoo Baru u Kutini i prostoru Kulturnog Centra Mladih Kutina, a za koncert trebate izdvojiti 35 kuna u pretprodaji, odnosno 50 kuna na dan koncerta.

Više informacija potražite ovdje

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 02.07.2018