Odgovorne i solidarne zajednice | kulturpunkt

Najave Program

<

Odgovorne i solidarne zajednice

Konferencija europske mreže nezavisnih kulturnih centara u organizaciji Saveza udruga Rojc propituje odnos kulture i dijeljenja u zajednici.

25.05.2017 - 28.05.2017 , Pula - Bivša vojarna Karlo Rojc

TEH konferenciju pod nazivom Kultura i zajednice dijeljenja organizira Savez udruga Rojc kao član europske mreže nezavisnih kulturnih centara Trans Europe Halles (TEH). TEH konferencija održava se od 25. do 28. svibnja u Društvenom centru Rojc i okuplja više od 200 međunarodnih kulturnih djelatnika što je sjajna prilika za umrežavanje i stvaranje europskih partnerstava.

Na TEH konferenciji će se propitivati "odnos kulture i dijeljenja u zajednici s ciljem stvaranja zajednica koje su odgovorne i solidarne i koje podupiru kvalitetu života". Kroz trodnevni program glavna tema Kultura i zajednice dijeljenja bit će razrađena na četiri podteme (Kultura sudjelovanja, Dijeljenje u umjetnosti i edukaciji, Otvoreni prostori za dijeljenje i imaginaciju, Prakse zajednica) koje će se obraditi kroz nekoliko panela, preko deset radionica i Action Lab-ova.

Uz dnevni konferencijski program, organiziran je i večernji program, otvoren i besplatan za sve zainteresirane posjetitelje.

Više informacija kao i cjelokupni program možete pronaći na službenoj web stranici konferencije.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 24.05.2017