Odlazak uz geg | kulturpunkt

Najave Manifestacija

<

Odlazak uz geg

U sklopu posljednjeg vikend-druženja sa suvremenim cirkusom projekta Cirkobalkana pripremljen je bogat program.

24.10.2014 - 26.10.2014 , Pula - Bivša vojarna Karlo Rojc

Život na visokoj nozi satirična je geg komedija o malo-velikim ljudima koji žive u materijalnom svijetu, točnije, dvije starije gospođe nenavikle na dijeljenje ičega. Što se dogodi kada ih njihova mala sluškinja natjera na to? Sve o dijeljenju, davanju, uzimanju kompleksima, staležima i hijerarhiji možete pogledati u ovoj novoj predstavi novosadskog Ludifica.

"Open stage" ili otvorena pozornica prostor je i vrijeme koje je namjenjeno mladim i starim cirkuskim i ostalim izvedbenim umjetnicima/cama da predstave svoje nove ili stare točke u javnosti. Publika sudjeluje pri vrednovanju točaka, a glavnu riječ ima žiri pod utjecajem publike. Večer je koncipirana kao cabaret, vođena šarmantnim voditeljem i po mogućnosti živom glazbom.

Lutkarska predstava za djecu Pustolovina Harlekina i Columbine prikazuje kako Harlekin očajnički želi razdvojiti zaljubljenu Columbinu i mladića Pierrota, smišljajući spletke. Predstavu prate glazbene i pjevane dionice. Peteročlani istarski bend Barbari formiran oko Barbare Munjas, bivše članice Gustafa svojom će zaraznom energijom i pozitivnošću zatvoriti program Cirkobalkane u Puli. 

Detaljan program događanja možete pronaći ovdje.

Program će biti održana pokraj Društvenog centra Rojc u Puli od 24. do 26. listopada.

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 24.10.2014