Off/On | kulturpunkt

Najave Predstava

<

Off/On

Plesni trio Off/On autorice Irene Mikec nastaje koreografiranjem intimnih međuprostora i zaštićenih zona gdje se izvođači povlače na rubove susreta koji biva odgođen.

14.12.2012 - 15.12.2012 , Zagreb - Zagrebački plesni centar
  • A
  • +
  • -

Proizašla iz kompozicijskog poigravanja osobnim materijalom plesača/ica, izvedba uprizoruje različita iščašena utjelovljenja, čiji modusi variraju između geometrijski preciznih i afektivno nepredvidljivih kretnji.  Od hibernacije u svojevrsnom laboratoriju/akvariju otuđenih odnosa, pa do potpunog predavanja i otvaranja sebe, uspostavljaju se, razgrađuju i zrcale pogledi koji decentriraju relaciju s "Drugim". Na nesavladivoj udaljenosti izvedba kao da kruži oko iznevjerenog događaja/dodira, dovršavajući se, eventualno, u gledateljevom imaginarnom. 

Premijera plesnog tria Off/On autorice Irene Mikec, održat će se 14. i 15. prosinca s početkom u 20 sati u Zagrebačkom plesnom centru. Dramaturgiju potpisuje Andrej Mirčev, a izvođači su: Ina Sladić, Zvonimir Kvesić i Irena Mikec. 

Projekt je realiziran kroz umjetničku rezidenciju u Zagrebačkom plesnom centru, kroz potporu Hrvatskog instituta za pokret i ples, u produkciji Koreokroja. Ulaznice je moguće rezervirati na ulaznice@plesnicentar.info

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 06.12.2012