Ono što smo propustili vidjeti | kulturpunkt

Najave Promocija

<

Ono što smo propustili vidjeti

Život umjetnosti, dvojezični časopis Instituta za povijest umjetnosti u svom se posljednjem izdanju izdanju, pod naslovom Metafora prtljage, bavi fotografijom.

10.11.2016 , Zagreb - Pučko otvoreno učilište

Što smo propustili vidjeti

  • A
  • +
  • -

Temat časopisa Život umjetnosti naslovljen Metafora prtljage / Metaphor of Baggage jednim se dijelom temelji na izlaganjima s istoimene međunarodne konferencije održane u Zagrebu 2015. godine u Muzeju za umjetnost i obrt. U razgovoru koji će detaljnije predstaviti pojedine teme zastupljene u broju, poput fotografa kao autora reprezentacije događaja, novih fotografskih metodologija, etike slike u odnosu prema Drugom ili problematiziranju čina nedokumentiranja, sudjeluju fotografkinja Sandra Vitaljić, kulturna antropologinja Sanja Potkonjak i umjetnik Antonio Grgić, a moderira ga Marija Borovičkić.

Promocija se održava u sklopu 16. Dana otvorenih vrata Instituta za povijest umjetnosti u Zagrebu, u četvrtak, 10. studenog u 19 sati na podestu (3. kat).

Posjetitelji će po promotivnim cijenama moći kupiti izdanja časopisa Život umjetnosti kao i brojne druge publikacije Instituta za povijest umjetnosti.

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 09.11.2016