openDemocracy | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

openDemocracy

Otvoren je natječaj za pomoćnika/cu urednika koji će se baviti globalnim ekonomskim temama s ciljem promicanja novih ekonomskih ideja i poticanja promjena.

ROK: 22.02.2019

openDemocracy traži dva pomoćnika urednika - jednog sa sjedištem u Sjevernoj Americi i drugog u Europskoj uniji - za podršku novom globalnom ekonomskom Hub-u. Hub će objavljivati širok raspon sadržaja u više formata, uključujući komentare i analize, izvorna istraživanja, eseje, video uratke i podcaste - s ciljem promicanja novih ekonomskih ideja i poticajnih promjena. Centar će služiti kao ključni katalizator koji će okupiti i podržati rastući globalni pokret koji radi na stvaranju pravednijeg i održivijeg gospodarskog sustava. 

U bliskoj suradnji s urednikom za ekonomiju u Velikoj Britaniji, pomoćnici urednika bit će odgovorni za naručivanje i objavljivanje novih sadržaja; uređivanje i provjera članaka; doprinos stvaranju kreativnog multimedijskog sadržaja; održavanje i izgradnja prisutnosti na društvenim medijima te prisustvovanje i izvještavanje o relevantnim događajima. Ključni će biti razvoj bliskih odnosa s ključnim liderima koji razmišljaju o promjeni ekonomskih sustava u spomenutim regijiama (Sjeverna Amerika ili EU).

Radi se o angažmanu od 2.5 dana u tjednu s fleksibilnim radnim vremenom. Natječaj je otvoren samo građanima EU. 

Rok za prijavu je 22. veljače 2019.

Više potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 23.01.2019