Operacija | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Operacija

Povodom donošenja Operanduma, javnog dokumenta o stanju nezavisne kulture u Karlovcu, članice mreže KAoperativa organiziraju događanje na Maloj sceni Hrvatskog doma.

13.12.2013 - 15.12.2013 , Karlovac - Hrvatski dom
  • A
  • +
  • -

Tijekom dva dana moći ćete vidjeti kako novouređeni prostor male scene izgleda kao izložbeni prostor, scenski prostor za predstave i performanse, prostor za video i filmske projekcije, te koncertni/party prostor za koje je prvenstveno i namijenjen. Na događanju čiji je fokus javni dokument i promocija potreba cijele lokalne nezavisne scene bit će predstavljeni i programi dugogodišnjih organizatora događanja u nezavisnoj kulturi kao i mnogi mladi, perspektivni, ali i afirmirani karlovački izvođači i umjetnici. 

U petak, 13. prosinca, možete pogledati izložbu Nezavisno oko Carpe Diema i Izvan fokusa, projekciju filma Demokracija za 5+, video priručnika za mlade aktiviste (udruga Domaći), performersku skupinu KAMP s predstavom U prolazu te Jam session na kojem nastupaju Wanderlust (rock), Absortick (melodic metal), Me As Well (punkrock/hardcore) i Lizards Exist (space rock).

U subotu, 14. prosinca, pogledajte projekcije filmova Tobo i večeras u našem gradu: Najbolje s Four River Film Festivala Kinokluba Karlovac, Flashbulb Memory, suvremenu plesnu predstavu Free Dance-a, projekcije plesnih video filmova i videa prikazanih u sklopu Festivala suvremenog plesa i izvedbenih umjetnosti Karlovac Dance Festival te večer elektroničke glazbe s presjekom aktualnih klupskih žanrova kao što su house, techno i drum and bass uz interaktivnu vizualnu podlogu. 

Cjelokupan program potražite ovdje.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 09.12.2013