Optimalno korištenje društvenih mreža | kulturpunkt

Najave Radionica

<

Optimalno korištenje društvenih mreža

Kako ostvariti komunikaciju sa zajednicom ili ciljanom publikom korištenjem društvenih mreža?

20.09.2013 - 21.09.2013 , Zadar - Forum
  • A
  • +
  • -

Saznajte odgovore na dvodnevnoj radionici koja će se baviti analizom poznatih modela aktiviranja zajednice te osmišljavanjem aktivnosti na društvenim mrežama u svrhu pokretanja zajednice u kojoj sudionice/i žive i djeluju.

Radionica će se održavati 20. i 21. rujna od 14 do 18 sati u geodezijskoj kupoli Multimedijalnog kampa na Forumu.  

Namijenjena je svim zainteresiranima, poglavito djevojkama i ženama iz Zadra i okolice koje sudjeluju u građanskim inicijativama, besplatna je, a organizatori osiguravaju i troškove puta. Krajnji broj sudionika/ca je deset.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je javiti se na adresu elektroniče pošte imenom i prezimenom, podacima za kontakt te kratkim opisom inicijative na kojoj radite ili bi/ste željeli pokrenuti i koju želite bolje promovirati.

Radionica je dio projekta Miss Prezentacije kojeg organizira udruga K-zona u suradnji s partnerskim organizacijama Zadar snova, Domaći iz Karlovca te ACT Čakovec u okviru programske razmjene i suradnje mreže Clubture.

Radionicu će pratiti i projekcija video priloga u produkciji Vox Feminae koji tematiziraju položaj žena u društvu te omogućuju bolju vidljivost njihovog djelovanja. Projekcija je na programu MM Kampa u subotu 21. rujna s početkom u 18 sati, a ukoliko ne stignete, možete pogledati i online.

Radionicu vode suradnici i članice platforme Vox Feminae, glavnog programa udruge K-zona koji podržava i prezentira rad umjetnica, poduzetnica, građanskih inicijativa, udruga i drugih rodno osviještenih i društveno odgovornih skupina i pojedinaca kroz internetski magazin Voxfeminae.net, Vox Feminae Festival te Vox Feminae usluge: video i web produkciju, edukacije i savjetovanja.

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 17.09.2013