Organiziraj doček Nove u Pogonu | kulturpunkt

Vijesti Arhitektura i urbanizam

<

Organiziraj doček Nove u Pogonu

Pogon traži organizatore proslave Nove godine koji nude sadržaje iz sfere urbane kulture.

Pogon, zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, nudi mogućnost organizacije dočeka Nove godine u Velikoj dvorani Pogona Jedinstvo na Trnjanskom nasipu. Ponude programa, na temelju kojih će biti odlučeno koji će organizator uz naknadu troškova iznajmljivanja prostora i opreme dobiti Veliku dvoranu na korištenje, primat će se do 14. studenog. Prihodi od prodaje karata te svi drugi prihodi ostvareni tijekom realizacije programa pripast će organizatoru dočeka. U Pogonu ističu da su prihvatljivi samo oni programi koji se mogu okarakterizirati kao urbana kultura. Usluga korištenja prostora, odnosno realizacije programa u prostoru naplaćuje se 12 tisuća kuna. Svi zainteresirani, uz predhodnu najavu, mogu razgledati prostor prije prijave programa.

Odabrani organizator morat će u roku od tjedan dana od odabira na žiro račun Pogona uplatiti polovicu potrebne svote (6 tisuća kuna). Ukoliko to ne učini, smatrat će se da je odustao te će priliku dobiti prvi sljedeći na listi. Najkasnije  tri dana poslije realizacije događaja, organizator je dužan uplatiti ostatak  sredstava. U slučaju odustajanja od organizacije događaja, Pogon neće vraćati uplaćena sredstva.

Svaka ponuda mora sadržavati osnovne podatke o predlagatelju i kontakt, kratki opis iskustva predlagatelja te plan programa dočeka, s imenima izvođača i kratkim opisom. Ponude se primaju zaključno do ponedjeljka 14. studenog, a potencijalni organizatori će biti obaviješteni najkasnije do 21. studenog.

Kontakte za prijavu i detaljne informacije možete dobiti na istaknutom linku.

Izvor: PogonObjavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 07.11.2011