Osmišljavanje prostora značajnog potencijala | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Osmišljavanje prostora značajnog potencijala

Tribina o budućnosti bivše vojarne Stjepan Radić prilika je za otvaranja dijaloga o budućoj namjeni ovog atraktivnog gradskog prostora.

20.02.2017 , Zadar - Gradska knjižnica
  • A
  • +
  • -

Udruga Eko-Zadar u suradnji s Kućom ljudskih prava organizira u ponedjeljak, 20. veljače, u 18 sati u Gradskoj knjižnici Zadar javnu tribinu pod nazivom "Građanski razgovor: Budućnost prostora bivše vojarne Stjepana Radića".

Kao panelisti sudjelovat će Šime Erlić, pročelnik Upravnog odjela za EU fondove Grada Zadra koji će govoriti o projektima Grada Zadra na području bivše vojarne Stjepana Radića  (Inicijativa "Za kvart", Centar za mlade), odnosno o planovima Grada Zadra za ovaj prostor, Nina Ninčević, članica Upravnog odbora Društva arhitekata Zadar koja će govoriti u ulozi arhitektonske struke u osmišljavanju ovog prostora u budućim aktivnostima s time u vezi, sociologinja i novinarka Diana Magdić, predsjednica splitske udruge Teserakt i Dražen Hoffmann (GONG). Na razgovor su također pozvani predstavnici institucija koje su smještene na prostoru bivše vojarne.

Tribina će biti prilika da otvorimo dijalog o budućoj namjeni ovog atraktivnog gradskog prostora sa značajnim potencijalom. 

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 16.02.2017