Ostaviti trag | kulturpunkt

Najave Izložba

<

Ostaviti trag

Izložba 400 sastoji se od fotografija poznatog domaćeg umjetnika Slavena Kosanovića – Lunara snimljenih u suradnji s bratom Ivom.

22.05.2017 - 05.06.2017 , Karlovac - Knjižnica za mlade

Otvorenje izložbe 400 Slavena Lunara Kosanovića i Ive Smacka Kosanovića udruga KA-MATRIX organizira u karlovačkoj Knjižnici za mlade u ponedjeljak, 22. svibnja. Otvorenje izložbe je u 18 sati, a uz razgledavanje radova umjetnika održat će se i kratki razgovor s gostima. 

Izložba 400 sastoji se od 400 fotografija poznatog domaćeg umjetnika Slavena Kosanovića – Lunara snimljenih u suradnji s bratom Ivom prilikom gostovanja na uličnim umjetničkim akcijama širom svijeta. Izdvajamo Amsterdam, Atenu, Aucklandu, Berlin, Bogotu, Hanoi, Havanu, Lisabon, London, Melbourne, New York, Oslo, Pariz, Saigon kao neke od brojnih gradova gdje su braća Kosanović ostavili trag na uličnim pročeljima.

Lunar je u Karlovcu posljednjih dvadesetak godina već više puta sudjelovao na raznim događanjima vezanima za graffite i uličnu umjetnost, a u Karlovcu je posljednji puta radio u okviru programa Nova kultura _ Hibridni grad 017 s Vanjom Vikalom - Linnchom i bratom Ivom. Karlovac je peti grad u kojem se, nakon Zagreba, Rijeke, Tuzle i Beča, održava izložba.

Izložba je otvorena do 5. lipnja, a organizirana je kao dio formata "404 -still Not Found – intervencije u javnom prostoru" programa Nova kultura _ Hibridni grad .017.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 22.05.2017