Osvježite Vox Feminae! | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Osvježite Vox Feminae!

Otvoren je natječaj za novi vizualni identitet platforme Vox Feminae.

ROK: 15.04.2012

Udruga K-zona poziva autore i autorice te kreativne timove da se prijave na natječaj za redizajn vizualnog identiteta platforme Vox Feminae. Rok za slanje prijedloga je 15. travnja

Kako ističu iz Vox Feminae, zadatak ovog natječaja jest osmisliti idejno rješenje vizualnog identiteta platforme. Novi vizual trebao bi sadržavati znak i/li logotip koji u sebi sadrži naziv Vox Feminae, varijacije znaka ili logotipa koji u sebi sadrži naziv VoxFeminae.net i Vox Feminae festival te rješenja za podnaslovnice tri glavne rubrike portala (kultura, poduzetnost i pravednost). Iz udruge mole potencijalne dizajnere i dizajnerice da u svojim radovima nastoje zadržati karakterističnu žutu boju dosadašnjeg vizualnog identiteta. 

Dizajneri i dizajnerice zamoljeni su da pri prijavi na natječaj pošalju i moguće primjene osmišljenog vizuala, kao što su majice, naljepnice, plakati i slično te da novi logo apliciraju na postojeći portal VoxFeminae.net. Prvonagrađeno rješenje bit će honorirano u iznosu od tri tisuće kuna uz mogućnost daljnje suradnje na projektima udruge. 

Prijedloge idejnog rješenja u pdf formatu uz osnovne podatke o autoru ili autorici  (ime i prezime, adresa, telefon i e-mail adresa) potrebno je poslati najkasnije do 15. travnja na email platforme s naznakom Za redizajn natječaj. Na istu adresu možete uputiti sva dodatna pitanja. 

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 20. travnja na portalu VoxFeminae.net.

 
Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 30.03.2012