Otočka veza | kulturpunkt

Natječaji Rezidencijalni program

<

Otočka veza

Pozivaju se umjetničke skupine, kolektivi i organizacije na sudjelovanje u programu koji se sastoji od edukacije i rezidencijalnog boravka u Španjolskoj ili Danskoj.

ROK: 21.02.2019

Pozivaju se umjetničke skupine, kolektivi i organizacije na sudjelovanje u programu Otočka veza koji se sastoji od edukacije i rezidencijalnog boravka u Španjolskoj ili Danskoj.

BIRCA iz Bornholma (Danska), Centre d'Investigació Escènica Sineu s Mallorce (Španjolska) u suradnji s Fondom za druge / Dominom i S.E.A. (umjetničko-ekološka multimedijalna platforma na otoku Silbi) iz Hrvatske organiziraju rezidencijalni program razmjene hrvatskih, španjolskih i danskih umjetnika/ca na otocima u uključenim državama pod imenom Otočka veza. Nakon pilot programa provedenog 2018. mreža Otočka veza nastavlja s djelovanjem i u ovoj godini, prvo s edukacijom o kulturnom menadžmentu umjetničkih kolektiva i organizacija u travnju 2019. na Mallorci, u kojoj će sudjelovati sve uključene umjetničke skupine (po 2 iz svake države), a nakon edukacije slijede rezidencije u Španjolskoj i Danskoj.

Prijave na rezidenciju pošaljite na mail najkasnije do 21. veljače 2019. 

Više potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 01.02.2019