Otvaranje upisnika | kulturpunkt

Vijesti Kulturne politike

<

Otvaranje upisnika

VEM je pokrenuo savjetovanje o prijedlogu Pravilnika o upisniku pružatelja medijskih usluga, elektroničkih publikacija i neprofitnih proizvođača audiovizualnog i radijskog programa.

  • A
  • +
  • -

Vijeće za elektroničke medije pokrenulo je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Pravilnika o upisniku pružatelja medijskih usluga, elektroničkih publikacija i neprofitnih proizvođača audiovizualnog i/ili radijskog programa. Cilj i svrha internetskog savjetovanja je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o Nacrtu prijedloga Pravilnika. 

Pravilnikom se propisuje sadržaj i način vođenja Upisnika, sadržaj prijave za upis elektroničkih publikacija te detaljniji kriteriji upisa neprofitnih pružatelja elektroničkih publikacija i neprofitnih proizvođača audiovizualnog i/ili radijskog programa. Upisnik vodi Vijeće za elektroničke medije. 

Zainteresirani su pozvani dostaviti svoje primjedbe i prijedloge na tekst predloženog Nacrta Pravilnika putem elektroničke pošte najkasnije do 28. listopada.

Ovdje pronađite Nacrt prijedloga Pravilnika o upisniku pružatelja medijskih usluga elektroničkih publikacija i neprofitnih proizvođača, a na stranicama VEM-a Obrazac za prijavu elektroničke publikacije.

Izvor: VEM

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 16.10.2013