Perforacije 2018. | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Perforacije 2018.

Udruga Domino objavljuje poziv za sudjelovanje na Festivalu Perforacije čije će se jubilarno 10. izdanje održati u periodu od polovice lipnja od sredine srpnja 2018.

ROK: 22.02.2018

Festival Perforacije ove se godine održava po deseti put, u periodu od polovice lipnja od sredine srpnja. Kako je riječ o jubilarnom izdanju festivala koji je u svom fokusu uvijek imao inovacije u formi i sadržaju, ovogodišnji program okrenut je novim suradnjama.

Udruga Domino raspisuje javni poziv za umjetnike zainteresirane za razvoj suradnji i istraživanje novih "teritorija". Područje koje se pritom istražuje može biti znanstvena disciplina ili umjetničko područje u kojem dotični umjetnik nije profiliran, može uključivati znanstvene eksperimente ili doslovno geografsko istraživanje nepoznatog.

Prihvaćeni prijedlozi ostvaruju produkcijsku podršku (uključujući po potrebi i povezivanje sa stručnjacima) te će potom biti izvedeni u sklopu festivala Perforacije, pri čemu su uz izvedbe u Zagrebu moguća gostovanja i u Rijeci, Splitu i Dubrovniku.

Prijava za javni poziv mora sadržavati motivacijsko pismo za sudjelovanje u projektu  (do 2 kartice teksta) te životopis (može uključivati i linkove na dosadašnje radove).

Prijave se primaju mailom do 22. veljače, a ista adresa otvorena je i za sve dodatne upite. 

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 05.02.2018