Performance Art Festival: Reakcija | kulturpunkt

Najave Festival

<

Performance Art Festival: Reakcija

U koncepciji Marijana Crtalića, trinaesto izdanje festivala okupit će neke od istaknutijih mladih autora s hrvatske umjetničke scene.

20.11.2013 - 22.11.2013 , Osijek - Razne lokacije
  • A
  • +
  • -

Performance Art Festival ove se godine održava 20. i 21. studenog u Osijeku, a predstavit će radove mladih i nadolazećih umjetnika performansa: Gilda Bavčevića, Tamare Bilankov, Nikoline Butorac, Božidara Katića i Vica Tomasovića, kao i multimedijskog umjetnika Marijana Crtalića, kustosa ovogodišnjeg festivala. 

U srijedu, 20. studenog, od 19 do 21 sat, u dvorani hotela Royal (Kapucinska 34) performanse će izvesti Božidar Katić (Ispričavanje), Tamara Bilankov (Inkubator) i Vice Tomasović (Teorija biljnoga podrijetla).

U četvrtak, 21. studenog, u 12 sati, na Trgu slobode Gildo Bavčević izvest će Padaj silo i nepravdo, a od 13 do 15 sati, u Kapucinskoj ulici, performanse će izvesti Nikolina Butorac (Vježbe snage, biljke snage) i Marijan Crtalić (Računajte na nas).

13. Performance Art Festival je realiziran sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske, u organizaciji Udruge M-art iz Osijeka.


Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 19.11.2013