Performance Art Research Ljubljana | kulturpunkt

Natječaji Rezidencijalni program

<

Performance Art Research Ljubljana

PARL poziva izvođače performativne umjetnosti da se pridruže desetodnevnom programu istraživanja i razvoja u vlastitom studio prostoru.

ROK: 15.03.2019

PARL, Performance Art Research Ljubljana poziva izvođače performativne umjetnosti da se pridruže desetodnevnom programu istraživanja i razvoja u Ljubljani od 1. do 10. rujna 2019.

Program je otvoren za izvedbenu umjetnost, osmišljeno kazalište, suvremeni ples, intermedijske projekte i hibridne forme. PARL svakom sudioniku pruža studio prostor i mjesto za prezentaciju.

PARL se pridružuje raznim kreativnim praksama, metodama rada i proizvodnim modelima vodećih izvođača i producenata u Ljubljani. Tijek rada usmjeren je na razvoj kreativnih procesa i istraživanja performativnih strategija s dnevnim povratnim informacijama i osposobljavanjem, trodnevnim seminarima i večernjim raspravama.

Ako ste kreator performerskih umjetnosti i trebate prostor i vrijeme za istraživanje, okruženje za razvoj vašeg projekta, priliku predstaviti svoj rad i otvoriti suradničku mrežu - dobro došli u PARL.

Završile su rane prijave, a krajnji rok za prijavu je 15. ožujak 2019.
Prijaviti se možete ovdje
Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 13.12.2018