Peti Pričigin | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Peti Pričigin

Festival pričanja priča održat će se u Splitu od 22. do 26. ožujka 2011. godine.

28.12.2010 - 28.02.2011
  • A
  • +
  • -

Nagradni natječaj za kratku priču traje do 28. veljače. Pravo natjecanja imaju svi građani Republike Hrvatske i građani iz inozemstva koji pišu hrvatskim jezikom. Natječaj je javan. Autori uz priču trebaju napisati svoje puno ime i prezime, telefon i adresu, poslati fotografiju i kratke podatke o svom životu i radu. Priče pod pseudonimom ne ulaze u konkurenciju.

Priča može imati najviše 150 redaka ili 9000 znakova (s prazninama). Neće se uzimati u obzir ulomci iz većih proznih cjelina ili već objavljeni radovi.

Priče treba poslati na pricigin@pricigin.hr i filipic@efst.hr ili spremljene na CDu na adresu "Festival pričanja priča Pričigin – za natječaj, MKC Split, Savska bb, 21000 Split".

Priče se ne honoriraju. Popis svih priča pristiglih na natječaj naći će se na službenim stranicama festivala. Odabrane priče od strane žirija bit će po završetku Festivala objavljene u pisanom ili elektroničkom obliku. Autori prve tri priče stječu pravo ispričati ih u sklopu jedne od večeri Festivala. Rok za prijavu je 28. veljače.

Izvor: MKC Split
Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 28.12.2010