Pitching forum Vox Feminae Festivala | kulturpunkt

Natječaji Potpora

<

Pitching forum Vox Feminae Festivala

Prijaviti se mogu amaterski i studentski filmovi svih žanrova, u različitim fazama razvoja i produkcije, koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.

ROK: 10.04.2021
  • A
  • +
  • -

Vox Feminae Pitching forum svoje prvo izdanje imat će u 2021. godini, a posvećen je razvoju i financijskoj podršci amaterskih i studentskih filmskih projekata svih rodova i žanrova koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.

Sedam izabranih finalistkinja/a predstavit će svoje projekte tijekom kratke prezentacije članovima/cama forumske komisije. Forumska komisija će nakon svih prezentacija donijeti odluku o pobjedničkom projektu koji će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od minimalno 5 000 kn. Pitching Forum će se održati online i uživo tijekom 15. Vox Feminae festivala u svibnju 2021.

Prijaviti se mogu amaterski i studentski filmovi svih žanrova, u različitim fazama razvoja i produkcije, iz zemalja Balkana (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Bugarska i Rumunjska) koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.

Za prijavu je potrebno putem online obrasca poslati kratki sinopsis ili scenarij predloženog projekta, redateljsku koncepciju (do 1 stranice teksta, kratki životopis autora/ce i popis suradnika/ca na projektu te operativni plan razvoja projekta. Ukoliko je projekt u fazi produkcije potrebno je priložiti i vizualne materijale (fotografije, kratke isječke ili trailer).

Prijave se primaju do 10. travnja 2021.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 29.03.2021