Platforma za zajedničko djelovanje | kulturpunkt

Najave Okrugli stol

<

Platforma za zajedničko djelovanje

U Puli će biti održan okrugli stol posvećen razvoju zagovaračkih i analitičkih kapaciteta organizacija civilnog društva.

16.10.2013 , Pula - Istarska razvojna agencija
  • A
  • +
  • -

Uoči raspisivanja javnog poziva za sudjelovanje u programu edukacije i mentorske podrške organizacijama i inicijativama civilnog društva za razvoj zagovaračkih i analitičkih kapaciteta, svi zainteresirani pozivaju se na okrugli stol Platforma za zajedničko djelovanje

Pozivaju se aktivisti i aktivistkinje organizacija civilnog društva koji/e se bave socijalnim uključivanjem, jednakim mogućnostima, ljudskim pravima i suzbijanjem diskriminacije - uključujući organizacije osoba s invaliditetom, organizacije mladih, organizacije nacionalnih i drugih manjina, ljudsko-pravaške i mirovne organizacije - da se pridruže raspravi te daju prijedloge za međusobno umrežavanje organizacija civilnog društva i stvaranje prostora za zajedničko djelovanje.

Nakon okruglog stola uslijedit će radionica kako bi se u raspravi o konkretnim primjerima građanskih inicijativa preciznije utvrdilo potrebe i kapacitete organizacija civilnog društva.

Okrugli stol bit će održan 16. listopada u 11 sati u prostorijama Istarske razvojne agencije, u organizaciji GONG-a, Volonterskog centra Osijek i Centra za građanske inicijative Poreč. Dolazak je potrebno potvrditi do 14. listopada putem adrese elektroničke pošte.

Fotografija: Jason Elkins 

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 14.10.2013