Počasni član HDLU Zagreb | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Počasni član HDLU Zagreb

Počasnim članom zagrebačkog HDLU-a mogu postati drzavljani RH i stranci koji su svojim djelovanjem pridonijeli razvoju i afirmaciji udruge.

ROK: 31.12.2018

Raspisan je trajni natječaj za upis Počasnih članova u HDLU Zagreb. Počasnim članom mogu postati državljani Republike Hrvatske i stranci koji su svojim djelovanjem posebno pridonijeli razvoju i afirmaciji udruge. 

Kako stoji u pozivu, "HDLU Zagreb želi proširiti svoje razvojne kapacitete i ljudske resurse s Počasnim članovima, koji su zainteresirani da na različite načine pomognu u razvoju udruge i time podrže ciljeve i djelatnosti HDLU Zagreb". U fokusu je i proširivanje kulturnih suradnji likovnih umjetnika s drugim profesionalcima koji podržavaju razvoj hrvatske likovne umjetnosti. U tom smislu organizacija je otvorena i novinarima, izdavačima i piscima koji žele surađivati s likovnim umjetnicima i traže kvalitetne ilustratore ili dizajnere. Dobrodošli su i galeristi zainteresirani za suradnju sa članovima udruge, kao i vlasnici različitih javnih prostora u kojima bi željeli priređivati izložbe, kreativne radionice, tečajeve i ostale kulturne sadržaje članova HDLU Zagreb.

Više o uvjetima natječaja potražite na službenoj stranici HDLU Zagreb. 

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 29.08.2018