Podrška Zaklade Kultura nova | kulturpunkt

Najave Predstavljanje

<

Podrška Zaklade Kultura nova

U četiri hrvatska grada održat će se predstavljanje Pilot programa podrške Zaklade Kultura nova.

26.09.2012 - 02.10.2012
  • A
  • +
  • -

U nastojanju da se javni pozivi koje je Zaklada Kultura nova objavila 21. rujna u okviru Pilot programa podrške što kvalitetnije prezentiraju javnosti te organizacijama civilnog društva (udruge građana i umjetničke organizacije) na području suvremene kulture i umjetnosti, Zaklada organizira predstavljanje Pilot programa u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

U Zagrebu će predstavljanje biti održano u srijedu, 26. rujna od 10 do 12 sati (Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27). U četvrtak, 27. rujna od 18 do 20 sati prezentacija će se održati u Gradskoj Vijećnici u Rijeci, u petak 28. rujna od 17 do 18.45 sati u Splitu u Kinoteci Zlatna vrata, a u Osijeku u utorak, 2. listopada od 12 do 14 sati u Muzeju Slavonije Osijek. Pilot program podrške predstavit će Dea Vidović, upraviteljica Zaklade.

Zaklada Kultura nova pruža stručnu i financijsku potporu programima organizacija civilnog društva u kulturi koji: potiču razvoj produkcijskih i organizacijskih kapaciteta nositelja programa; podižu razinu profesionalnog djelovanja putem neformalnog obrazovanja i stručnog usavršavanja; potiču uspostavljanje međusektorske suradnje; pospješuju programsko umrežavanje i suradnju na nacionalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini; potiču umjetničko stvaralaštvo i kulturno djelovanje mladih; potiču i druge programe usmjerene ostvarivanju svrhe Zaklade. Zaklada provodi i vlastite programe iz navedenih područja.

Više informacija možete saznati ovdje.

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 24.09.2012