Pogodi tko | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Pogodi tko

K-zona organizira četverodnevnu radionicu čija je namjena uklanjanje predrasuda i neznanja o LGBTIQ tematici i promicanju ravnopravnosti putem igre.

ROK: 20.03.2019

K-zona od 25. do 28. ožujka organizira četverodnevnu radionicu o participativnom i interaktivnim modelu prenošenja znanja "Pogodi tko", čija je namjena uklanjanje predrasuda i neznanja o LGBTIQ tematici i promicanju ravnopravnosti putem igre. 

Trening će, uz svoj tim, voditi Arnold Helmantel iz nizozemske organizacije Tumba. Helmantel je socijalni radnik s 30 godina iskustva, koji zadnjih 12 godina radi kao edukator odraslih na području antidiskriminacije. Edukacija se odvija na engleskom jeziku.

Trening se odvija u terminima: 

25. ožujka (od 15 do 19 sati)

26. ožujka (od 10 do 17 sati, uz pauzu za ručak)

27. ožujka (od 10 do 17 sati, uz pauzu za ručak)

28. ožujka (od 10 do 17 sati, uz pauzu za ručak)

a prijave se zaprimaju putem online sustava pozitivo (beta verzija) zaključno s 20. ožujka. Ukoliko naiđete na probleme u sustavu pozitivo, možete se prijaviti i na e-mail s naslovom maila: Pogodi tko prijava.

Trening je organiziran u suradnji s Lezbijskom organizacijom Rijeka LORI, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost i Stichting Centrum Tumba iz Nizozemske u okviru projekta Ravnopravnost svima!

Više informacija nalazi se na ovom linku.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 14.03.2019