Postoji li publika? | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Postoji li publika?

U sklopu radionice Expander bit će riječi o razvoju publike, tome što podrazumijeva taj koncept te kakve sve strategije razvoja postoje.

14.11.2014 , Zagreb - Kulturni informativni centar (KIC)
  • A
  • +
  • -

Centar za kulturu Trešnjevka, Narodno sveučilište Dubrava i Kulturno informativni centar organiziraju radionicu Expander koja će se u petak, 14. studenoga, s početkom u 10.30 sati održati u KIC-u, Trg Petra Preradovića 5.

U sklopu radionice bit će riječi o razvoju publike, što podrazumijeva taj koncept, kakve strategije postoje, zašto je to danas pojam koji je u fokusu, kakva je veza između jednostavnog razvoja publike i razvoja odnosa s publikom koja potencijalno može postati i donator, a rasprava će se voditi i o razvoju publike kao važnog dijela procesa poslovanja kulturnih institucija odnosno strateškog planiranja.

Na radionici sudjeluju dr. sc. Daniela Angelina Jelinčić, IRMO - Odjel za kulturu i komunikacije, Ljiljana Perišić, CEKATE, Leo Vukelić, NS Dubrava, Veselko Leutar, CEKATE te Zdenka Sviben, Knjižnice grada Zagreba.

Inicijator projekta u sklopu kojeg se održava ova radionica je Europska mreža centara za kulturu (ENCC), a uz radionicu koja će se u petak održati u Zagrebu, na istu temu, paralelno će se održati i radionica u Beču.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 13.11.2014