Povratak korijenima | kulturpunkt

Najave Festival

<

Povratak korijenima

Deseto izdanje Skaville Festivala vraća se na mjesto gdje je 2007. godine rođena ideja i održan prvi i do sada jedini ska festival.

09.09.2016 - 10.09.2016 , Križevci - Klub kulture

"Deseto izdanje Skaville Festivala. Vraćamo se korijenima u klupsko dvodnevno izdanje u križevački Klub kulture. Mjesto gdje je 2007. godine rođena ideja i održan prvi i do sada jedini festival koji se veže uz ska muziku. Uz ska veže se i Jamajka, rocksteady, reggae, dub, ali i punk, rock, jazz i world music. Upravo zato mi vam donosimo presjek svega što volimo i smatramo da trebate čuti uživo", najava je organizatora.

U klupskom ambijentu za 300 posjetitelja, u petak i subotu, 9. i 10. rujna, očekuju vas 65 MINES STREET (Pariz, Francuska), THE OROBIANS (Bergamo, Italija), DEEP STEADY (Novi Sad, Srbija), BAMWISE (Zagreb, Hrvatska), BAGA SOUND (Tuzla, BiH) te FUNK EFEMDZEMOV (Tuzla, BiH).

Najavljen je i prigodni dnevni program - žongleri, radionice, vatreni show na ulici, selektori Vatrosas i Vedasar Dub, festival Granje - ispred Kluba kulture, na malenom trgiću s lijepim parkom koji će biti iskorišten za ugodno druženje s publikom. 

Ulaz je 50 kuna, a kompletan program po danima provjerite na službenim stranicama festivala.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 06.09.2016