Poziv na doprinos pripremi izložbe | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Poziv na doprinos pripremi izložbe

Savez udruga KAoperativa poziva građane/ke na prijavu radova za izložbu Društvenost u Hrvatskom domu u Karlovcu – individualna i kolektivna sjećanja.

ROK: 15.07.2019

Savez udruga KAoperativa poziva zainteresirane građanke i građane na doprinos pripremi izložbe Društvenost u Hrvatskom domu u Karlovcu – individualna i kolektivna sjećanja. Izložba je posvećena prošlosti i sadašnjosti Hrvatskoga doma u Karlovcu. 

Izložba koja nastaje u suradnji građana, Gradskog muzeja Karlovac i Saveza udruga KAoperativa biti će postavljena u dvorani Staroga grada Dubovca sredinom listopada ove godine kao dio programa konferencije o sudioničkom upravljanju u kulturi. 

U realizaciji postava izložbe moguće je sudjelovati s fotografijama, plakatima, tekstovima i predmetima koji se posuđuju organizatorima do kraja trajanja izložbe.

Cilj izložbe je pružiti našim sugrađanima/kama i sudionicima/ama konferencije pogled na prošlost i sadašnjost prostora koji je brojnim generacijama bio i ostao sjecište društvenoga života. Izložbom također želimo potaknuti naše sugrađane/ke na aktivno uključivanje u procese pokretanja urbanoga parka i društveno-kulturnog centra Hrvatskog doma.

Prijave se šalju putem maila, a potrebno je poslati opis i forografiju predloženog eksponata.

Rok za prijavu je 15. srpanj.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 07.06.2019