Poziv novim članovima | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Poziv novim članovima

Platforma Budućnost arhitekture otvara poziv za nove članove te poziva na sudjelovanje u Europskom programu arhitekture 2019. godine.

ROK: 15.01.2018

Pozivom za članove, platforma Budućnost arhitekture otvara vrata muzejima, galerijama, organizatorima festivala, akademskim ustanovama i ostalim organizacijama s inovativnim pristupima arhitekturi i poziva na sudjelovanje u Europskom programu arhitekture 2019. godine.

Platforma Budućnost arhitekture djeluje kao ključna platforma za razmjenu i umrežavanje europske arhitekture i integrira neke od najvažnijih europskih arhitektonskih događaja. Platforma omogućava muzejima, festivalima, proizvođačima, izdavačima i arhitektonskim agencijama, akademskim institucijama arhitekture i multidisciplinarnim stručnjacima u razvoju  jednostavno povezivanje i izgradnju zajedničkih projekata.

Odabrani kandidat će biti pozvan postati punopravnim članom platforme Budućnost arhitekture i dobit će potporu od 16.000 eura za podržavanje njihovih aktivnosti, što će doprinijeti cirkulaciji i promicanju novih talenata na području arhitekture diljem Europe.

Rok za prijavu je 15. siječnja 2018., a više potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 29.12.2017