PR za siromašne | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

PR za siromašne

Biro Radost poziva na edukaciju namijenjenu udrugama, zadrugama, mikro i malim poduzetnicima te onima koji to tek namjeravaju postati.

ROK: 04.10.2017

PR za siromašne je početnička akademija za odnose s javnošću koju čini šest tematskih radionica. Projekt se vodi idejom da nedostatak sredstava za oglašavanje možemo nadomjestiti kreativnošću i poznavanjem pravila zanata. Edukacije su namijenjene udrugama, zadrugama, mikro i malim poduzetnicima i poduzetnicama te ostalima koji nemaju sredstva za angažiranje PR stručnjaka. 

PR za siromašne kroz svoje edukacije nudi osnovna znanja, trikove i naputke potrebne za ugodno snalaženje u svijetu komuniciranja s javnošću. Edukacije su zamišljene kao cjelina, no moguće ih je pohađati i zasebno.  Kroz interaktivne radionice će se učiti brendirati proizvod, projekt, udrugu  ili događanje, napisati pravilnu i novinarima zanimljivu objavu za medije, konačno shvatiti kada je poslati i kako komunicirati s medijima, kako napisati  pametne, informativne, klikane, lajkane i šerane sadržaje za web stranice, newslettere i blogove, na koji način voditi društvene mreže Facebook i Instagram, tko su influenceri i čemu služe, kako osmisliti medijski interesantna događanja, što je gerilski marketing i još mnogo toga.

PR za siromašne će se održavati svake srijede od 4. listopada do 8. studenog u Pogonu, Kneza Mislava 11, Zagreb.

Više informacija potražite ovdje.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 08.09.2017