Preživljavanje najodlučnijih | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Preživljavanje najodlučnijih

Udruge Škatula i H.E.A.R.T.E.R.A., uz potporu saveza udruga Molekula, organiziraju koncert kojem je cilj prikupljanje sredstava za uređivanje prostora bivše tvornice Hartera.

20.09.2014 , Rijeka - Hartera
  • A
  • +
  • -

"Znate i sami u kakvom je stanju veći dio prostora bivše tvornice Hartere, a nedavno je i požar progutao ono malo što smo postigli i trud koji smo uložili nestaje. Međutim, volja i entuzijazam su još uvijek prisutni, tako da smo vam pripremili pristojne doze kvalitetnih audio vizualnih podražaja u zamjenu za mali financijski doprinos u sređivanju dugo zanemarivane, a svima nam drage Hartere.

Dolaskom na Survival i kupnjom karte sudjelujte u nabavci građevinskog materijala kako bi članovi/ice udruga i volonteri/ice (a dobrodošli/e ste i vi) mogli zasukati rukave, popravili uništeno i sredili prostor u kojem ćemo se svi skupa družiti na budućim glazbeno/sportsko/filmsko/edukativnim manifestacijama", stoji u najavi organizatora.

Survival će ugostiti zagrebački postpunk electro industrial psihodelični bend Baden Baden. Bend uživo atmosferu stvara energičnim ritmovima i hipnotičnim melodijama, uz karizmatičan vokal proizveden glasnicama frontmena koji uvijek iznova publiku oduševljava svojim strastvenim scenskim nastupom.

Manifestaciju će svojim nastupom obogatiti i šibenski trojac The Fog Sellers, Momci odlično kombiniraju bubanj, bas i trubu s različitim elektronskim ritmovima i melodijama, a nastali izrod energična je i plesna glazba koja vas cijelo vrijeme iznenađuje šarolikim spektrom stilova. Riječki Lost Lucid svojim će distorziranim psihodeličnim titrajima u prostoru razigrati vaše slušne receptore i odvesti vas u neke paralelne izopačenije svjetove. 

Kraj programa je punk pop rock vokalno instrumentalni sastav, ujedno i sjedinjenje riječko-crikveničko-dramaljskih snaga koje u zadnje vrijeme privlači sve više i sve širu pozornost, skuplja nagrade i obožavatelje.

U nastavku večeri nastupit će DJ-i Tom Tune (U.V. Underground Vienna) iz Austrije, riječka nova nada trance scene Ogologo, te Stikk. Za vizualne podražaje pobrinut će se Elvis i Tetraparalelopiped.

Koncert će biti održan u prostorima Hartere, u subotu 20. rujna, s početkom u 20 sati

 

 

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 18.09.2014