Prijava radova za izložu Sezona urbanizma | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Prijava radova za izložu Sezona urbanizma

Udruženje hrvatskih arhitekata ponavlja poziv za sudjelovanje na izložbi Sezona urbanizma.

11.11.2011 - 30.11.2011
  • A
  • +
  • -

Udruženje hrvatskih arhitekata (UHA) poziva sve zainteresirane da do 23. studenog pošalju radove na temu urbanizma u periodu od 1991. do 2011.

Izložba će se odvijati u 2 stupnja. Kako bi se pristupilo prvom stupnju, zaintesirani (ukoliko nisu članovi UHA) moraju platiti kotizaciju od dvije stotine kuna. Svi koji žele sudjelovati u izložbi moraju svoj rad poslati u digitalnom formatu (najviše 3 grafička prikaza u .jpg formatu, rezolucije 1024x768 piksela) zajedno s osnovnim faktografskim podacima te do jedne kartice kratkim tekstom o radu i ispunjenim obrascem na istaknutu e-amail adresu. Ovako prikupljeni radovi bit će prikazani u digitalnom ili printanom obliku u cijelosti sklopu uvodne konferencije koja će se održati 30. studenog

S obzirom na obuhvaćeni period izložbe (1991.-2011.) te potpunu nepredvidivost broja, opsega i kvalitete radova, sve odluke o drugom stupnju izložbe, kategorijama za nagrade i slično, donjet će Odbor za izložbu po uvidu u radove iz prvog stupnja. Izložba će biti koncipirana tako da prikaže najširi raspon urbanističke prakse u Hrvatskoj.

Sve pitanja, sugestije i prijedloge možete slati na e-mail adresu projekta. 

Više  o projektu Sezona urbanizma možete pronaći stranici UHA.


Objavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 10.11.2011