Prijelazna i granična područja | kulturpunkt

Najave Festival

<

Prijelazna i granična područja

Ovogodišnje Perforacije na tri lokacije donose šest premijera, Noć performansa, sajam knjiga, predstavljanje publikacije i radionice za djecu.

14.06.2017 - 20.06.2017 , Zagreb - Više lokacija
  • A
  • +
  • -

Festival Perforacije održava se niz godina u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku, a ove godine i u Zadru i Osijeku. U programu festivala, iz godine u godinu, organizator udruga Domino predstavlja širok spektar hrvatskih i inozemnih umjetnika čije se izvedbe temelje na plesnom, kazališnom i likovnom izrazu te prijelaznim i graničnim područjima i disciplinama.

Od 14. do 20. lipnja na tri zagrebačke lokacije – Zagrebački plesni centar, Studentski centar i Europski trg u Zagrebu - očekuje vas čak 6 premijera, 5 izvedbi, program Noć performansa, sajam knjiga, predstavljanje publikacije “Die Freundschaften” Željka Zorice Šiša, prezentacija BeSpectActive! i 2 radionice za djecu. 

Deveto izdanje Perforacija predstavit će premijere Ane Kreitmeyer, Brune Isakovića & Mie Zalukar, Dade Horvat, Vesne Mačković, Damira Bartola Indoša & Tanje Vrvilo te Ine Sladić, a inozemni gosti ove su godine Takao Kawaguchi, Nemanja Mutić, Katharina Maschenka, Chiara Bersani i Marco D'Agostin.

Raspored ovogodišnjeg programa dostupan je na službenoj stranici.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 09.06.2017