Prijem novih članova u ULUPUH | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Prijem novih članova u ULUPUH

Članom ULUPUH-a može postati svaki državljanin Republike Hrvatske koji prihvaća Statut ULUPUH-a i zadovoljava kriterije za jednu od kategorija članstva: redovni član ili student-pripravnik.

ROK: 18.01.2019

ULUPUH – Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti raspisala je natječaj za prijem novih članova u sekcije za arhitekturu, fotografiju, grafički dizajn i vizualne komunikacije produkt dizajn, keramiku, porculan i staklo, kiparstvo, oblikovanje arhitektonsko urbanističkih maketa, oblikovanje igračaka i lutaka, oblikovanje odijevanja, oblikovanje plemenitih kovina i umjetničkog nakita, restauratorska i oblikovno fonička djela, tekstilno stvaralaštvo, vrtnu i pejsažnu arhitekturu, studijsku sekcija, sekciju za ilustraciju, strip, karikaturu, animirani film i primijenjeno slikarstvo te sekciju za multimediju i intermediju.

Članom ULUPUH-a može postati svaki državljanin Republike Hrvatske koji prihvaća Statut ULUPUH-a i zadovoljava propisane kriterije za jednu od kategorija članstva: redovni član ili student-pripravnik. Od ove godine, temeljem odluke Skupštine ULUPUH-a od 8. studenog 2018., uz redovno članstvo ustanovljena je nova kategorija članstva u ULUPUH-u: kategorija studenta-pripravnika u ULUPUH-u.

Rok za online prijavu za redovno članstvo je 18. siječnja do 16 sati, dok se za članstvo u statusu studenta-pripravnika može prijaviti cijele godine.

Kriteriji za obje kategorije kao i detaljne upute za prijavu objavljeni su na ULUPUH-ovoj službenoj stranici.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 11.01.2019