Produkcija animiranih filmova | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Produkcija animiranih filmova

Zagreb film raspisao je natječaj za prijavu projekata animiranih filmova za koje se traži produkcija ili koprodukcija Ustanove Zagreb film.

15.04.2011 - 28.05.2011
  • A
  • +
  • -

Cilj je natječaja pravodobno odabrati projekte te ih kvalitetno pripremiti za daljnu produkciju te osigurati za to potrebna financijska sredstva.

Na natječaj se prijavljuju projekti animiranih filmova, namijenjeni produkciji ili koprodukciji Ustanove Zagreb film te se na isti mogu prijaviti svi državljani Republike Hrvatske, redatelji, producenti i producentske tvrtke ili tvrtke s projektom za koji imaju regulirana autorska prava s navedenim imenom redatelja koji bi prijavljeni projekt realizirao. Odabir projekata obavlja Selekcijska komisija Ustanove Zagreb film dok konačnu odluku donosi Ustanova Zagreb film.

Uz popunjenu prijavnicu koja se može dobiti u Ustanovi Zagreb film, Vlaška 70, Zagreb ili preuzeti ovdje potrebno je priložiti:

- sinopsis i scenarij sa slikovnim predlošcima (lay out)

- slikovnu knjigu snimanja

- redateljsku koncepciju.

Sav navedeni natječajni materijal koji se predaje na Natječaj za produkciju animiranih filmova treba biti na hrvatskom jeziku.

Projekte s ispunjenom prijavnicom, treba poslati na sljedeću adresu:

Ustanova Zagreb film

Vlaška 70

10 000 Zagreb

s naznakom "Za Natječaj".

Krajnji rok za prijavu projekata je 28. svibnja, a poštanski datum zaključno s 21. svibnja. Popis prihvaćenih projekata bit će objavljen najkasnije 30 dana po objavljivanju natječaja, na službenoj web stranici Ustanove Zagreb film.

Objavio/la antonija [at] kulturpunkt.hr 15.04.2011