Profesionalna produkcijska platforma Kinokluba Zagreb | kulturpunkt

Natječaji Potpora

<

Profesionalna produkcijska platforma Kinokluba Zagreb

Kinoklub Zagreb pokreće platformu koja će članovima kluba pružiti potporu u vidu konzultacija, pripreme projekta i prijava na natječaje s ciljem dobivanja financijske potpore za produkciju.

ROK: 28.02.2018

Kinoklub Zagreb pokreće Profesionalnu produkcijsku platformu koja će filmskim talentima poslužiti kao odskočna daska u svijet profesionalnog filma. 

Platforma će pružiti mogućnost prijave na natječaje, te potporu u vidu konzultacija, pripreme projekta i razrade prijave kratkometražnih filmova za natječaje s ciljem dobivanja financijske potpore za produkciju. Odabranim projektima nudi se prijava na javne pozive za proizvodnju audiovizualnih djela Hrvatskog audiovizualnog centra, ali i na ostale natječaje, ovisno o prijavljenom projektu.

Prijave su otvorene samo za članove i članice Kinokluba Zagreb koji su do sada snimili tri amaterska filma u produkciji Kinokluba Zagreb, a da je jedan od njih bio prikazan na domaćem ili stranom festivalu. Prijava treba sadržavati: scenarij, redateljsku koncepciju, biografiju i linkove na prethodne filmove u produkciji KKZ-a. 

Rok prijave na Platformu bit će dva mjeseca prije roka za predaju natječajnih prijava, dok prijave za prvu Platformu (za rok Havc-a 30. ožujka) KKZ prima do mjesec dana prije isteka roka prijave, odnosno do 28. veljače u ponoć.

Više informacija potražite na poveznici

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 30.01.2018